Brugal Blanco Extra Dry 70cl - online kopen

Brugal Blanco Extra Dry 70cl

Brugal Blanco Extra Dry 70cl - online kopen

17,95

Brugal is de meest geliefde rum in het Caribisch gebied en Spanje. Brugal wordt alleen van de beste, natuurlijkste ingrediënten gemaakt. Door een dubbele distillatie wordt de helderste alcohol verkregen. Brugal is hierdoor de meest pure rum.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
White Rum
Land
Dominicaanse Republiek
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

White rum omvat de veelal jongste rum distillaten wanneer gekeken wordt naar de hiërarchische ladder. Wellicht het bekendste voorbeeld van witte rum is Bacardi Carta Blanca.   Witte rum wordt veelal gebruikt in de mix of als onderdeel van een cocktail. Dit komt doordat de rumsmaak van het overgrote deel aan witte rum, in vergelijking met donkere rum, minder complex is. Dit zorgt ervoor dat de smaken zeer toegankelijk zijn en gemakkelijk gebruikt kan worden in de mix of in cocktails. Echter is het puur nuttigen van de rum vaak ook een ervaring die de moeite waard is.

Brugal, originele rum uit de Dominicaanse Republiek. Brugal Rum wordt vervaardigd uit de beste natuurlijke ingrediënten welke op het eiland te vinden zijn. Brugal rum wordt gemaakt door de Maestros Roneros, de rum meesters, welke allen lid zijn van de Brugal familie. Van familie op familie wordt het vervaardigen van rum doorgegeven aan de volgende generatie. Alleen de Maestros Roneros van de Brugal familie mogen de rum zorgvuldig samenstellen, zodat het een echte Brugal Rum wordt. Sinds 1888 wordt Brugal op deze manier gemaakt, vol passie en toewijding voor deze Caribische rum.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel