Broker's Export Gin 70cl - online kopen

Broker's Export Gin 70cl

Broker's Export Gin 70cl - online kopen

17,95

Broker's Export Gin is een premium gin, gedistilleerd in een 200-jaar oude distilleerderij in de buurt van Birmingham, Engeland. Broker's Export Gin wordt van diversen kruiden en specerijen uit de gehele wereld gemaakt en heeft hiermee al vele awards gewonnen.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
47,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Broker's Gin is afkomstig uit Birmingham, Engeland. Leuk detail is de dop op de fles, dit is een typisch Engels bolhoedje die vroeger door de beurshandelaren werden gedragen. Het recept dat wordt gebruikt is al ruim 200 jaar oud en doet het nog steeds goed. Vele malen zijn ze in de prijzen gevallen voor hun kwaliteits gin.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel