Atlantico Private Cask 70cl - online kopen

Atlantico Private Cask 70cl - online kopen

37,50 Max. 1 per order

Atlantico Private Cask wordt als een van de beste rums ter wereld beschouwd. Het is een blend van rums welke soms wel 25 jaar gerijpt zijn. Deze rum dient puur gedronken te worden. Aroma's van toffee, karamel en eiken, gevolgd door bessen en esdoorn.

Inhoud
70cl
Categorie
Dark Rum
Merk
Land
Dominicaanse Republiek
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Dark Rum is het hart van de rum historie en staat bekend om de de zoete, volle en krachtige smaken. Tonen van karamel, chocolade en fruit zijn in veel Dark Rums terug te vinden.   Dark Rum is uitermate geschikt om puur te worden genuttigd, door inbreng van complexe en krachtige smaken. Laat je verassen door het grote aanbod en ga op een ontdekkingstocht langs de diverse soorten.

Atlantico Rum is een handgemaakte rum die wordt geproduceerd in de Dominicaanse Republiek, in Hato Nuevo. In 2008 is Atlantico Rum opgericht door Aleco Azqueta en Brandon Lieb. De rum wordt gemaakt van verschillende blends van gerijpte Dominicaanse rums van kleine batch. Omar Lopez, de meester blender, is van de derde generatie meester blenders. Atlantico Rum wordt puur gedronken of met cola.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel