Armorik Edition Original Double Maturated 70cl - online kopen

Armorik Edition Original Double Maturated 70cl - online kopen

49,50 Max. 1 per order

Armorik Edition Original Double Maturated heeft eerst vijf jaar gerijpt op Breton eiken vaten, alvorens het overging naar sherry vaten. Hier heeft het twee jaar verder gerijpt, waarna de whisky is gebotteld.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Single Malt
Land
Frankrijk
Kenmerk
Double Matured
Kleur
Licht goud
Geur
Zacht, fruitig bouquet
Smaak
Vol, kruidig, met een bite
Verpakking
Doosje/giftpack
Alcoholpercentage
42,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Drankdozijn.nl heeft een groot aanbod aan single malt whisky met meer dan 1000+ verschillende soorten. Ga op ontdekkingsreis binnen ons assortiment en laat u verrassen door de diversiteit in het aanbod. Of u nu op zoek bent naar een bekende malt whisky of juist een exclusieve variant, de kans is groot dat u deze in de webshop van DrankDozijn kunt vinden.  Goede single malt kopen tegen een scherpe prijs doet u gemakkelijk online bij DrankDozijn. Meer weten? Klik op de knop 'meer info'.   <h2>Wat maakt een whisky een single malt?</h2> Er moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan eer een whisky 'single malt' genoemd mag worden. Zo moet het eindproduct afkomstig zijn van één distilleerderij, waarbij de whisky wordt gedistilleerd uit gemoute gerst. Verder is de minimale verplichte rijpingsduur drie jaar en deze rijping moet plaatsvinden op eikenhouten vaten. Het minimale alcoholpercentage is 40%, een distillaat met een lager alcoholpercentage mag geen whisky genoemd worden.   Drankdozijn biedt u een ruime keuze aan single malt whisky afkomstig uit verschillende landen. De meest bekende whisky is afkomstig uit Schotland of Ierland, maar hedendaags zijn Japan, Taiwan en India ook landen welke bekend staan om het voortreffelijke aanbod.   <h2>Op zoek naar een goede single malt whisky?</h2> Profiteer van een scherpe prijs en korte levertijd wanneer u online bestelt via de webshop van DrankDozijn. Indien u voor 17.00 uur op werkdagen een bestelling plaatst dan wordt uw bestelling de volgende dag aangeboden*.   Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze <a href=/klantenservice>klantenservice</a>. En vergeet niet ons <a href=https://blog.drankdozijn.nl/nl/>DrankDozijn blog</a> te volgen voor leuke weetjes en tips over whisky en andere dranken.

Frankrijk staat bekend als één van de landen waar de meeste whisky wordt naar toe wordt geëxporteerd. Toch zijn er ook producenten uit eigen land die de markt van voortreffelijke whisky voorzien.  Veelal elegant en verfijnd met (exotische) fruitsmaken. De bottelingen van Franse bodem staan bekend om lokale invloeden die men terug kan vinden in de whisky. Het eindresultaat is dan ook échte whisky uit Frankrijk.

Armorik is een whisky afkomstig uit de regio Bretange in het noordwesten van Frankrijk. Het merk is in 1900 opgericht door Leon Warenghem en wordt tot op heden gedistilleerd in de Warenghem Distillerie.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel