https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

st. germain


St. Germain: een smaakvolle Franse likeur

St. Germain is een aromatische likeur afkomstig uit Frankrijk. Deze drank wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd, waarbij verse, handgeplukte vlierbloesem de sleutel tot het succes is. St. Germain is ontstaan op basis van jaren aan opgedane kennis op het gebied van likeuren, gecombineerd met het beste van verse vlierbloesem. Het florale en fruitige karakter van de drank zorgt ervoor dat je hier op uiteenlopende wijze van kunt genieten, ervaar het nu zelf.


Meer info


St. Germain: drank met een bijzonder verhaal


St. Germain heeft een achtergrondverhaal dat anders is dan dat van andere dranken. Een heerlijk drankje is iets waar je in alle rust van moet kunnen genieten, waardoor het bijzonder is dat de productie van St. Germain in een relatief korte periode verwezenlijkt wordt. Dit komt doordat er in de lente slechts een paar weken tijd is om verse vlierbloesem te verkrijgen. In deze periode wordt dan ook de gehele jaarproductie vervaardigd, zodat er toch voldoende likeur is om aan de vraag te voldoen. Iedere fles wordt handmatig genummerd, zodat af te leiden is uit welk jaar de vlierbloesem afkomstig is.