tonka


Tonka

Tonka Gin is een ware aanvulling op het hedendaagse gin aanbod. Waar veel producenten voor een vaste selectie met klassieke botanicals kiezen, kiest men bij dit merk voor de tonkaboon als basis. Met het gebruik van deze botanical creëert men een gin als geen ander. Wanneer je liefhebber van bijzondere gin soorten bent, kies dan voor een fles Tonka Gin.


Meer info


Tonka: producent van ambachtelijke gin


Tonka is opgericht met idee om een gin te creëren die anders is dan wat menig liefhebber gewend is. Tonkabonen spelen hierbij een cruciale rol. Dit is een relatief onbekende vrucht met een vol en aromatisch karakter. Daniel Soumikh, de oprichter van het merk, kwam in aanraking met deze vrucht tijdens een reis in Spanje. De tonkaboon wordt hier in uiteenlopende gerechten gebruikt en vond toentertijd ook langzaamaan zijn weg naar de cocktailwereld. Daniel Soumikh speelde hier verder op en besloot een gin te maken waarin de tonkaboon een hoofdrol vertolkt.

Tonka gin kopen doe je bij DrankDozijn


Gin is een uiterst diverse drank die liefhebbers ontzettend veel te bieden heeft. Het gebruik van ontzettend veel botanicals in combinatie met verschillende productiestijlen zorgt ervoor dat er een ware ontdekkingsreis in het verschiet ligt. Als je gek op bijzondere gin bent dan doe je er goed aan Tonka gin te proberen. Deze aromatische, zachte en kruidige gin laat je een andere kant van deze drank zien dan je mogelijk gewend bent. Probeer 'm in de mix met een premium tonic en ga op zoek naar de combinatie die het best bij je past. Weet je niet waar je kunt beginnen? Probeer dan een mix met een Indian tonic water. Natuurlijk bestel je deze dranken (en nog véél meer) voordelig bij DrankDozijn!