https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

talisker


Talisker: ruige en avontuurlijke whisky

Talisker produceert Schotse single malt whisky met een maritiem karakter en is afkomstig van het eiland Skye. Het merk creëert een breed smaakaanbod door hun spirit op een grote diversiteit aan vaten te laten rijpen. Ondanks dat ieder vat zijn eigen unieke invloeden afgeeft aan de drank, is de klassieke huisstijl van het merk altijd herkenbaar. De whisky is ruig, avontuurlijk en kent gelijkenissen met het stormachtige landschap waar de distilleerderij gevestigd is. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment en bestel voordelig online via de webshop.


Meer info

Meer artikelen laden

Talisker whisky: de trots van Skye


Talisker whisky staat bekend als de trots van Skye. Het stormachtige landschap vertaalt zich door naar het karakter van de whisky, maar ook naar het uiterlijk van de verpakkingen. De distilleerderij voert als motto 'made by the sea' en dit zie je terug bij iedere expressie. Jarenlang was dit de enige actieve distilleerderij op Skye totdat Torabhaig in 2017 de deuren openden. Desondanks is Talisker nog steeds hét merk dat dit eiland op de whiskykaart heeft gezet.

De huisstijl van het merk staat bekend om ziltige invloeden, een turfachtig en rokerig karakter met daarnaast een pepertje in de afdronk. De Talisker 18 years is hier een uitstekend voorbeeld van en staat bekend als één van de meest populaire whisky's van deze distilleerderij. Het merk heeft liefhebbers daarnaast nog véél meer moois te bieden; het aanbod omvat expressies met een rijping op een of meerdere bijzondere vatsoort(en). Dit zorgt er voor dat je ook een andere kant van de distilleerderij kunt ontdekken en de Distillers Editions zijn hier een fraai voorbeeld van. Hierbij wordt het klassieke profiel aangevuld met het beste van Amoroso sherry.

Koop je favoriete Talisker whisky voordelig online

 
Wil je een goede fles Talisker kopen? Dan ben je bij DrankDozijn aan het juiste adres. Je vindt hier een uitgebreid aanbod terug tegen aantrekkelijke prijzen. Begin bijvoorbeeld met de alom bekende Talisker 10 years en wordt bekend met het klassieke profiel. Je kunt echter ook voor whisky met een hogere leeftijd kiezen of met een bijzondere vatrijping. Dit merk heeft liefhebbers die graag puur van hun drankje genieten ontzettend veel te bieden, maar ook wanneer je liever mixt dan kun je hier slagen.