https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

russian standard


Russian Standard: Russische traditie

Russian Standard is een bekend Russisch wodkamerk dat de drank in het prachtige St. Petersburg vervaardigd wordt. Wat begon in een zoektocht naar de perfecte wodka heeft jaren later tot een ongekend populaire drank geleid die in meer dan 80 landen te verkrijgen is. De reguliere Russian Standard Vodka is de grondlegger van het succes van dit merk. Natuurlijk probeer je deze en de andere Russian Standard varianten lekker voordelig bij DrankDozijn.


Meer info


Russian Standard Wodka


Russian Standard wodka is méér dan een naam; het is een belofte. Een belofte om jou, als wodka liefhebber, van de hoogst haalbare kwaliteit te laten genieten. De eerste tekenen die uiteindelijk tot deze drank hebben geleid, dateren terug naar de tweede helft van de negentiende eeuw. Dmitri Mendeleev, dé bekendste Russische wetenschapper ooit, ontwierp een systeem dat uiteindelijke leidde tot het herkennen van de juiste balans tussen water en alcohol. Het werk van deze wetenschapper is jaren later als inspiratiebron gebruikt om tot Ruslands meest geliefde wodka te komen.

Russian Standard wordka wordt op basis van twee ingrediënten vervaardigd: het beste Russische wintertarwe en puur bronwater. De wintertarwe groeit op de vruchtbare grond van de Oost-Europese Pontische steppe en is als geen ander bestemd tegen het ijskoude klimaat. Het water is afkomstig van het Ladogameer dat bekend staat om de grote zuiverheid. Beide ingrediënten komen samen in de uiterst moderne distilleerderij. Het soepele karakter waar deze wodka zo geliefd door is, wordt verkregen door een uitzonderlijke (en gepatenteerde) distillatietechniek waarin de drank meer dan 200 stappen doorloopt alvorens de distillatie eindigt.

Daarna volgt nog een tweevoudig filtering: de eerste gaat over Russisch houtskool, waarmee de smaak verzacht wordt en het aroma beter tot uiting komt. In de tweede stap komt er een kristalfilter aan te pas waardoor de smaken verder gevormd worden en nogmaals éxtra verzacht worden. Na de distillatie en filtering ondergaat de wodka nog een 'rijpingsperiode' waarin het alle tijd krijgt om zich volledig te ontwikkelen en waarbij verschillende distillaten samengevoegd worden om dé perfecte structuur te realiseren.

Russian Standard koop je lekker voordelig bij DrankDozijn


Wanneer je op zoek bent naar een wodka tegen een lage prijs, kies dan voor Russian Standard! De drank is het resultaat van een uitgekiend productieproces waarin traditie en innovatie samenkomen. Dit is een échte Russische wodka van de hoogst haalbare kwaliteit, waarvan jij op een uiteenlopende manieren kunt genieten. Natuurlijk koop je Russian Standard vodka tegen een lage prijs bij DrankDozijn. Bestel je op een werkdag voor 17.00 uur? Dan kan je bestelling de volgende dag al worden geleverd*.