octomore


Octomore

Octomore staat bekend als 's werelds zwaarst geturfde single malt whisky. De naam van het merk stamt af van een boerderij in de nabijheid van de stad Port Charlotte. Octomore whisky is van origine uitgebracht als een experiment met een zeer gelimiteerde oplage. Het was een whisky die bijzonder succesvol was, ondanks dat alles aan het merk tegen de tradities van de markt indruiste. Met Octomore wordt aangetoond dat whisky niet per definitie oud moet zijn om succesvol te worden.


Meer info

Meer artikelen laden


Octomore whisky, bijzonder en uniek


Het is allemaal begonnen met het idee om de de meest geturfde spirit te produceren en deze te distilleren in de ketels van de Bruichladdich distilleerderij. De Octomore boerderij ligt gelegen bij de stad Port Charlotte, waar eerst een heuse Octomore distilleerderij was gevestigd. Deze distilleerderij zou in het begin van de 19e eeuw actief zijn geweest.

Octomore staat gelijk aan onafhankelijkheid en is een ode aan de distilleerderij die vele jaren geleden al actief was, zo rond 1816. De whisky die toendertijd werd geproduceerd was zwaar geturfd en bereikte op jonge leeftijd al de markt, precies zoals de Octomore die wij vandaag de dag kennen.

Koop Octomore online tegen een scherpe prijs

 
Veel van de tot noch toe beschikbare Octomore whisky's kunt u terugvinden in de webshop van DrankDozijn. Geniet van een sterk staaltje Schots vakmanschap en laat u verrassen door het bijzondere aanbod aan whisky dat deze distilleerderij voortbrengt. De beste whisky koopt u uiteraard voordelig en snel via DrankDozijn.