https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

nuq liquor


Nuq: dť Surinaams-Nederlandse rum likeur!

Nuq Liquor is een kleurrijke en smaakvolle rum likeur van Surinaams-Nederlandse afkomst. Met deze likeur richt het merk zich voornamelijk op het feestsegment, wat tevens naar voren komt uit het veelzijdige karakter van de drank. Nuq Liquor Potion Pink steelt de show in mixdrankjes en cocktails, maar is ook puur of met ijs een aanrader. Ben je overtuigd? Bestel jouw fles voordelig en snel online via de webshop.


Meer info


Nuq Liqour: lees meer over de drank


Nuq Liqour is een opvallende verschijning met een felle roze kleur en een tropisch karakter. De drank is ontwikkeld door een specialist op het gebied van dranken en cocktails en een DJ. Samen weten zij als geen wat er speelt in de drankenmarkt en waar vraag naar is. De drank van Nuq Liquor is rijk aan zoete en tropische invloeden die het verkrijgt van een zorgvuldig samengestelde selectie aan ingrediŽnten. Bekend is dat onder andere natuurlijke smaken van vanille, frambozen, peer, citrus en rozenblaadjes gebruikt zijn in het productieproces.