gordon's


Gordon's: populair over de gehele wereld

Gordon's is één van de koplopers op het gebied van gin. De drank staat bekend om de pure en soepele smaken, heerlijk om op uiteenlopende manieren van te genieten. Zowel beginnende als meer ervaren gin drinkers vinden hun weg naar Gordon's door de constante kwaliteit en veelzijdigheid van deze dranksoort. Probeer het nu zelf en bestel jouw gin voordelig online via DrankDozijn.


Meer info


Gordons: lees meer over deze populaire drank


Gordon's is door Alexander Gordon ontwikkeld, een Londenaar van Schotse afkomst. Hij opende in 1769 een distilleerderij in Southwark (Londen), een regio die toentertijd bekend stond om diens grote en schone watertoevoer. Hier leerde hij de kunst van het distilleren en zette hij de standaard voor zijn drank. Op deze basis is men door de jaren heen verder gaan bouwen, waarbij ook snel geëxporteerd werd. Dit zorgde voor naamsbekendheid over de gehele wereld. Gordon's creëerde het klassieke gin karakter dat hedendaags als een ideale basis voor uiteenlopende gin & tonic mogelijkheden gezien wordt.

Gordon's Gin staat bekend om soepele smaken waarin jeneverbessen de boventoon voert. Hedendaags is het merk één van de best verkochte in de markt, mede door de uitstekende kwaliteit en de veelzijdigheid van deze dranksoort. Hoe geniet je nu het best van deze gin? Vul een groot glas met ijs, schenk één deel Gordon's in en drie delen tonic naar keuze en voeg een schijfje limoen toe als garnering.

Op zoek naar een Gordon's Gin aanbieding?


Indien je liefhebber van Gordon's bent dan doe je er goed aan het aanbod van DrankDozijn te bekijken. Je vindt hier jouw favoriete gin tegen scherpe prijzen, maar daarnaast zijn er ook veelvuldig aanbiedingen. Bekijk de reguliere expressie van het merk of ontdek de populaire Gordon's Pink Gin

Hoe geniet je het best van Gordon's Pink Gin?

 
  1. Vul een groot glas met ijs
  2. Voeg hier verse partjes aardbei aan toe
  3. Schenk 50ml Gordon's Pink over het ijs 
  4. Vul het glas af met 150ml van je favoriete tonic, even roeren en je bent klaar om te genieten.