https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

carbon


Carbon Champagne: de crème de la crème vanuit Frankrijk

Carbon is een luxe champagnemerk dat verder gaat waar reguliere champagne stopt. Historie, expertise en innovatie komt samen in deze wijn, die tevens het resultaat is van talloze experimenten. Experimenten waarbij getracht werd nieuwe dimensies op het gebied van geur en smaak te ontdekken, eigenschappen die Carbon Champagne onderscheid van de rest. Het heeft drie jaar geduurd om, op basis van de beste ingrediënten, een schitterende champagne te maken en het eindresultaat mag er zijn. Maak speciale momenten onvergetelijk met dit Franse vakmanschap. Bestel Carbon direct online via de webshop.


Meer info


Carbon: lees meer over het merk


Carbon is een merk dat is opgericht doordat men champagne op een andere wijze wilde produceerden dan de meeste huizen dit doen. Regels die gesteld zijn voordat een een mousserende wijn champagne mag heten worden nageleefd, maar tegelijkertijd wordt er rijkelijk geëxperimenteerd. Hierbij wordt gezocht naar dé juist samenstelling die Carbon onderscheid van andere champagnes. Enkel het beste is goed genoeg voor de productie van deze wijn, wat zich doorvertaalt naar de gebruikte druivenselectie. Enkel Grand Cru of Premium Grand Cru druiven vormen de basis van iedere champagne. Vervolgens komt expertise op het gebied van traditionele champagneproductie samen met creativiteit, kwaliteit en innovatie. Het eindresultaat is een elixer van de hoogste kwaliteit, geserveerd in een even zo mooie fles.