https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

abnormal


abnormal

Abnormal

Voor diegene die zijn vodka wil drinken in een mixdrankje, is Abnormal een perfecte oplossing. Gegoten over ijs, Abnormal is een simpele keuze om mee te mixen, zowel thuis en als onmisbaar...


Meer info


abnormal

ingrediŽnt in Bar- en Clubcocktails. Abnormal is een wereldwijde premium vodka bestseller en daar is een reden voor: pure vodka verwennerij. Abnormal Vodka heeft ook karakter. Zacht, met een lichte branderigheid en een klein dropje aan het eind, dat neigt te blijven hangen. Deze coole en koele neutrale drank ondergaat een uniek filtratieproces Als de dichthied toeneemt, wordt het makkelijker onzuiverheden af te scheiden en te verwijderen, met als resultaat: een geweldige body en textuur, en een voorname afdronk. Schoon en aanzienlijk zacht, Abnormal is geproduceerd met kristalhelder water, dat aangemerkt is als 'onzuiverheid-vrij'. Die mate van zuiverheid is het beste bij mengen of mixen, en dus het belangrijkste bestanddeel van elke vodka in deze 'cocktail crazy' wereld van nu.