Goedkope likeuren en mixdrankjes kopen

DrankDozijn biedt een ruim assortiment aan likeuren en mixdrankjes. Je kan jouw favoriet kiezen op basis van het merk, de soort, de smaak of de prijs. Het likeuren assortiment is groot en divers, waardoor de kans groot is dat je al jouw favoriete dranksoorten bij ons kunt vinden. Zowel bekende als minder bekende merken zijn terug te vinden op de website. De lekkerste dranken koop je voordelig en snel bij Drankdozijn.


Meer info

Sorteer op


Toon

per pagina

likeuren en mixdranken: ontdek de verschillende merken


Door de grote diversiteit binnen ons assortiment aan likeuren kan je een geschikte likeur voor nagenoeg iedere gelegenheid vinden. Je kunt naar hartenlust experimenteren met de uiteenlopende soorten en smaken. Ideaal voor cocktails, mixdranken of andere creaties. De smaken zijn uiteenlopend, maar op hun eigen manier lekker en verrassend. Ontdek ons assortiment en koop je favoriete likeur gemakkelijk en voordelig online via DrankDozijn. Likeuren met korting kopen? Bekijk dan onze likeur aanbiedingen en ga op zoek naar de fles die bij jou past of probeer extra voordelig eens iets nieuws.

Op zoek naar een lekkere likeur of mixdrank?


Bij DrankDozijn vind je een groot aantal likeuren en mixdranken, van zowel bekende merken als ambachtelijke, kleinschalige producenten. Ongeacht of je een voorkeur hebt voor koffielikeuren, sambuca of tequila, je vindt deze dranken allemaal terug in de webshop tegen een scherpe prijs. Laat je verrassen door de grote diversiteit binnen het aanbod en ga op zoek naar de fles die het best bij jou past.