https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Kentucky Whisky dateert van laat 1700, toen een onbekende boer zijn whisky wilde bewaren in een verkoold vat. Het is de kool die Kentucky Whisky zijn zachte smaak en karakteristieke rode...


Meer info
kleur geeft. Early Times Whisky onstond in 1860 in een plaats genaamd Early Times Station, Kentucky. De grond in Kentucky leent zich uitstekend voor het laten groeien van mais, gerst en rogge, het water is ook perfect voor het maken van whisky. Tijdens de drooglegging in de jaren '20 maakte Early Times pas naam, omdat het als "medicinale whisky" toch verkocht mocht worden. De Early Times'63 kreeg de reputatie als 'de whisky die Kentucky whisky beroemd maakte'. De Brown-Forman Company kocht Early Times in 1923 en in 30 jaar tijd maakte het bedrijf Early Times tot de beste verkochte whisky van Amerika. Vandaag de dag wordt het in meer dan 40 landen verkocht.