https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om DrankDozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

DrankDozijn gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel

Belvoir Fruit Farms is gelegen op het Engelse platteland in de idyllische Belvoirvallei. Al ongeveer 30 jaar worden er likeurtjes gemaakt door vers fruit te persen, dit te mixen met...


Meer info
bloemenextracten en te mengen met het beroemde Belvoir bronwater. Van oorsprong is het een familiebedrijf, de hele familie hielp bij het oogsten van het fruit en het plukken van de bloemen. De vraag naar Belvoir is inmiddels zo groot dat het bedrijf een beroep doet op de gehele lokale bevolking bij de tot standkoming van de dranken. Om de unieke smaak van Belvoir te verkrijgen en te behouden is het noodzakelijk dat er enkel vers geplukte bloemen worden gebruikt. De beste bloemen zijn die , die in de volle zon geplukt zijn en die binnen drie uur, nog warm en vol stuifmeel in de vaten worden gedaan. Dan krijg je de delicate florale smaak die je wilt hebben.