Williams Chase Extra Dry Gin 70cl - online kopen

Williams Chase Extra Dry Gin 70cl

Williams Chase Extra Dry Gin 70cl - online kopen

31,50

Williams Chase Extra Dry Gin wordt geheel op de Williams Chase boerderij geproduceerd. Naast jeneverbes worden er 10 botanicals gebruikt, waaronder: kaneel, nootmuskaat, gember, amandel, koriander, kardemom, kruidnagel, zoethout en citroen.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

William Chase is geboren en getogen in Herefordshire, waar hij gedurende 20 jaar aardappelen verbouwde. Met de voortdurende prijsdruk besefte hij dat hij het roer wilde wijzigen. Hij begon in 2002 met de productie van Tyrrells chips. Maar in 2004 ontmoette hij, tijdens een reis in Amerika, iemand die vodka van aardappelschillen maakte. Dit leek William ook wel een goed idee en zo begon hij met de productie en ontwikkeling van zijn eigen vodka's en gins.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel