VanDyck Roter 1ltr - online kopen

VanDyck Roter 1ltr

VanDyck Roter 1ltr - online kopen

14,50 Max. 1 per order

VanDyck is officieel opgericht in 2006. Nederland staat internationaal bekend om zijn kwaliteit distillaar en dat is iets om trots op te zijn vonden de oprichters van VanDyck. Die trots uit zich in de puur Hollandse naam en de leeuw in het logo. VanDyck Vodka wordt van 100% Nederlandse granen geproduceerd en is rond en zacht van smaak met rijke roodfruit aroma's.

Inhoud
1ltr
Merk
Categorie
Flavoured Vodka
Land
Nederland
Alcoholpercentage
21,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Flavoured Vodka heeft sterk gewonnen aan populariteit. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en bijzonder aanbod met vele fruitige en kruidige smaken.   In een ver verleden, zo rond de 15 eeuw, werd er al Vodka geproduceerd. Toen bestonden er nog geen productiemethoden, zoals wij dit vandaag de dag kennen. Doordat de Vodka niet gezuiverd kon worden werden kruiden en specerijen toegevoegd om de smaak te verbeteren. Toen is dus de Flavoured Vodka trend eigenlijk al in ingezet. Met de productiemethoden die hedendaags in gebruik zijn, is Flavoured Vodka geperfectioneerd tot een verfijnde en bijzondere aanvulling op het Vodka aanbod.

Het orginele recept van VanDyck dateert uit 1867 en werd tijdens archeologische opgravingen in Café In 't Aepjen op de Zeedijk te Amsterdam ontdekt. Destijds werden de beste granen vanuit de gehele wereld naar handelstad Amsterdam meegenomen. De VanDyck producten zijn 100% Nederlands, vandaar ook de 3 kleuren: rood voor VanDyck Red, wit voor VanDyck Gin en blauw voor VanDyck Vodka.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel