Tullamore Dew Phoenix 70cl - online kopen

Tullamore Dew Phoenix 70cl - online kopen

44,95 Max. 1 per order

Tullamore Dew Phoenix is een limited edition en wordt van drie verschillende Irish whiskey's gedistilleerd, te weten: golden grain, malt en pure pot still whiskey. Tullamore Dew Phoenix is een medium bodied whiskey met kenmerkende sherry notes.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Merk
Land
Ierland
Kenmerk
Non Chill Filtered
Verpakking
Doosje/giftpack
Alcoholpercentage
55,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Ierse Whiskey, bekend om de vaak zachte en lichte smaak. Dit gaat gepaard met florale tonen, een zuurtje, vanille en tonen van (gedroogd) fruit. Namen zoals Jameson, Teeling en Bushmills zijn bekend over de gehele wereld en voorzien de liefhebber van uitmuntende whisky.  Zolang als bekend is schrijven de Ieren whiskey op hun eigen manier. Door de grootschalige emigratie in de 17e eeuw, van Ieren die hun geluk gingen beproeven in Amerika, werd whiskey daar vervolgens ook geproduceerd. Dit geldt ook voor de schrijfwijze in Ierland, deze werd geïntroduceerd in Amerika. Ierland staat, samen met Schotland, bekend als dé grondlegger van de godendrank.

Tullamore Dew is één van de meest bekende whiskeys van Ierse bodem. Het merk staat bekend om het combineren van verschillende typen Ierse whiskey; grain whiskey, pot still whiskey en malt whiskey. Tullamore Dew produceert voornamelijk zachte en toegankelijke whiskey.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel