The Stillery's First Spelt Vodka 70cl - online kopen

The Stillery's First Spelt Vodka 70cl - online kopen

37,50

The Stillery's First is een Spelt vodka van de Nederlandse ondernemers Pascal Peeters & Robin Karels. Hun avontuur begon enige tijd geleden op de zolderkamer van één van de jongens. De vodka komt voort uit spelt moutwijn wat het product lichte tonen van witte chocolade en marsepein mee geeft.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Premium Vodka
Land
Nederland
Extra
Geschenkverpakking
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Premium Vodka wordt geproduceerd door hedendaagse grote namen die een belangrijke positie in de markt hebben ingenomen. Denk hierbij aan Grey Goose, Ciroc en Belvedere.   Premium Vodka's omvat een groot aantal merken wat heeft bij gedragen aan de stijgende populariteit van deze drank. Dit zijn veelal luxe merken, met een bekende naam. Dit zijn ook Vodka's die zéér populair zijn in het uitgaansleven.

Het avontuur van Pascal Peeters en Robin Karels begon ooit op een zolderkamer vanuit een gezonde nieuwsgierigheid naar een oud ambacht. Door veel zelfstudie, experimenteren en zeer gewaardeerde raad van de oude rotten uit het vak werd de eeuwenoude kunst van het distilleren langzaam blootgelegd. Met Pascal's achtergrond in de biologie en Robin aan boord als industrieel ontwerper was de samenwerking een feit. Sinds de zomer van 2015 maken de jongens hun eerste spelt vodka onder de naam 'The Stillery's First'.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel