The Lost Distillery Stratheden Classic Selection 70cl - online kopen

The Lost Distillery Stratheden Classic Selection 70cl

The Lost Distillery Stratheden Classic Selection 70cl - online kopen

€52,50

The Lost Distillery Stratheden is onderdeel van de Classic Selection serie, bestaande uit 6 flessen. Neus: vanille, gestoofde appels, een vleugje ananas, citroenschil en wat oud papier. Smaak: pittig, vol en rond. Tonen van peper, zout, gember en munt. De afdronk is middellang met een warme ondertoon. Veel fruit en vanille wat overgaat in lichte rook met wat as.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
50 tot 75
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended Malt
Land
Schotland
Verpakking
Koker
Alcoholpercentage
43,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

The Lost Distillery is een onafhankelijk producent van whisky, met als doel hedendaags whisky te creëren op basis van de stijl van vroeger. Het herleven van oude tijden met nieuwe whisky kan via The Lost Distillery.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel