The Lost Distillery Jericho Classic Selection 70cl - online kopen

The Lost Distillery Jericho Classic Selection 70cl

The Lost Distillery Jericho Classic Selection 70cl - online kopen

€52,50

The Lost Distillery Jericho is onderdeel van de Classic Selection serie, bestaande uit 6 flessen. Neus: mout, chocolade, bessen, kaneel en pinda's. Smaak: olieachtig, doch fruitig. Tonen van sherry, peper en wat kaneel. Afdronk: warm, middellang welke in de mond lichtelijk droog wordt. Pure chocolade, zwarte peper, gedroogd fruit en gember. Met een laatste hint van karamel verdwijnen de smaken langzaamaan.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
50 tot 75
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended Malt
Land
Schotland
Verpakking
Geen
Alcoholpercentage
43,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

The Lost Distillery is een onafhankelijk producent van whisky, met als doel hedendaags whisky te creëren op basis van de stijl van vroeger. Het herleven van oude tijden met nieuwe whisky kan via The Lost Distillery.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel