Slyrs Sherry Edition no.2 Pedro Ximenez 70cl - online kopen

Slyrs Sherry Edition no.2 Pedro Ximenez 70cl

Slyrs Sherry Edition no.2 Pedro Ximenez 70cl - online kopen

€67,50 65,00 Max. 1 per order

Slyrs Sherry Edition no.2 Pedro Ximenez maakt indruk met zijn kruidig en rozijnen-achtige smaak.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
50 tot 75
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Single Malt
Land
Duitsland
Verpakking
Doosje/giftpack
Alcoholpercentage
46,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Whisky mag de naam Single Malt dragen als de distillatie plaats heeft gevonden bij één distilleerderij. Daarnaast moet de drank voor de de volle 100% gedistilleerd zijn uit vermouten gerst. Verder moet het distillaat minimaal drie jaar lageren op eikenhouten vaten en is het minimale alcoholpercentage 40%.   Grote namen uit Schotland, zoals Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg, Glenlivet en Glenfiddich hebben door de jaren heen talloze Single Malts geproduceerd. Ierland kent eveneens diverse distilleerderijen die een waardevolle bijdrage hebben geleverd. Vandaag de dag wordt Single Malt whisky in diverse landen geproduceerd en niet enkel in Schotland en/of Ierland. Whisky uit Japan en Taiwan heeft de laatste jaren enorm gewonnen aan populariteit. Waar eerst Schotland en Ierland enkel bekend stonden als dé landen met wellicht de beste kwaliteit whisky, is vanuit Japan en Taiwan aangetoond dat hun Single Malt zich kan meten met die vanuit Schotland en Ierland.

Whisky is in Duitsland ontzettend geliefd. Toch staat het land voornamelijk bekend om hun bier en wijn. De markt voor (Single Malt) whisky is enorm in Duitsland, is er dan geen whisky van eigen bodem? De Duitse distilleerderij Slyrs produceert voortreffelijke Duitse whisky, waarbij geëxperimenteerd wordt met diverse soorten vaten.  Bekende finishes zijn die op port-, PX en sherryvaten. Deze bottelingen staan bekend als karaktervol, zoet en toch verfijnd. Heb jij interesse in bijzondere whisky, veelal nog onbekend bij het grote publiek? Laat je verassen door Slyrs whisky en geniet van de diversiteit aan gebruikte finishes.

Slyrs zijn de whisky pioniers van Opper-Beieren. Ze voeren sinds 1999 een exclusief assortiment, welke ondertussen al meerdere onderscheidingen ontvangen heeft.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel