Saint James Blanc Agricole 70cl - online kopen

Saint James Blanc Agricole 70cl

Saint James Blanc Agricole 70cl - online kopen

19,50

Saint James Blanc Agricole heeft een fris aroma met fruitige tropische tonen, hints van appelbloesem, peper en kokos. Het smaakpalet van deze rum is fruitig en krokant met hints van pittig fruit, peper en room.

Inhoud
70cl
Categorie
White Rum
Merk
Land
Martinique
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

White rum omvat de veelal jongste rum distillaten wanneer gekeken wordt naar de hiërarchische ladder. Wellicht het bekendste voorbeeld van witte rum is Bacardi Carta Blanca.   Witte rum wordt veelal gebruikt in de mix of als onderdeel van een cocktail. Dit komt doordat de rumsmaak van het overgrote deel aan witte rum, in vergelijking met donkere rum, minder complex is. Dit zorgt ervoor dat de smaken zeer toegankelijk zijn en gemakkelijk gebruikt kan worden in de mix of in cocktails. Echter is het puur nuttigen van de rum vaak ook een ervaring die de moeite waard is.

Saint James bestaat al sinds 1763 op het Franse eiland Martinique, Toen Koning Louis de 15e toestemming gaf om de rum behalve aan Frankrijk. ook aan andere landen te verkopen lukte dat alleen aan New England (tegenwoordige VS), Om die export te versterken werd in 1765 de naam Saint James aan de rum gegeven. een sterke Anglo Saksische naam. die ook de naam van een belangrijke Engelse familie was, In 1882 werd de merknaam geregistreerd samen met de ontwikkelde vierkante fles. die de eerste in zijn soort was, Deze fles was makkelijk te stapelen en te verschepen,

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel