Pusser's Blue Label 40 British Navy Rum 70cl - online kopen

Pusser's Blue Label 40 British Navy Rum 70cl

Pusser's Blue Label 40 British Navy Rum 70cl - online kopen

24,95

Pusser's Blue Label 40 British Navy Rum heeft aroma's van Demerara suiker, melasse, gedroogde vruchten, specerijen en caramel. Vol en rond van smaak met een lange afdronk.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Gold Rum
Land
Caribbean
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Gold Rum staat over het algemeen bekend om de zachte en complexe smaken. Door grote diversiteit in het aanbod en afkomst is er héél veel te ontdekken.   Gold Rum omvat smaakstijlen die uiteenlopen van licht en zacht naar rijk en zéér uitgesproken. Veelal dankt de rum enkele van de smaaknotities aan de rijping op ex-bourbon vaten. Gold Rum is ideaal om puur gedronken te worden, maar kan ook in de mix worden gebruikt.

Bij de Britse Koninklijke Marine was het vanaf 1655 de gewoonte dat de matrozen zich moed indronken met rum. Het was gevaarlijk en zwaar werk op een schip en de rum zorgde ervoor dat het draaglijker werd. Dagelijks werden de porties rum uitgedeeld door de purser, een officier aan boord. Deze werd Pusser genoemd door de bemanning. Vanwege dronkenschap en gezondheidsredenen werd deze lange traditie in 1970 verboden. 31 Juli 1970 Is de dag dat laatste rum aan boord van Royal Navy werd gedronken en deze dag staat bekend als "Black Tot Day" De rum werd later wel gecommercialiseerd en wordt verkocht door Pussers Rum Ltd.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel