Portobello Road Gin No.171 70cl - online kopen

Portobello Road Gin No.171 70cl

Portobello Road Gin No.171 70cl - online kopen

24,50

Portobello Road Gin No.171 is een handgemaakte gin, welke alleen in kleine partijen wordt geproduceerd. Elke fles wordt door de eigenaren individueel genummerd en gesigneerd. Portobello Road Gin No.171 heeft een fris karakter van citrus, bittere sinaasappel en koriander welke zich vervolgens ontwikkelt tot een zoete peperige afdronk.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Land
Verenigd Koninkrijk
Merk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
42,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Het is allemaal op Portobello Road 171 begonnen. Na 9 maanden onderzoek en experimenteren was de basis klaar en Portobello Gin geboren. Alleen de botanicals moesten nog geselecteerd worden. Deze werden overal in de wereld gevonden: jeneverbessen en lis uit Toscane, citroenschillen uit Spanje en bittere sinaasappelschillen uit Haïti en Marokko. Samen combineren ze tot deze unieke, veelzijdige gin.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel