Oxley London Dry Gin 1ltr - online kopen

Oxley London Dry Gin 1ltr

Oxley London Dry Gin 1ltr - online kopen

54,50

Oxley London Dry Gin wordt gemaakt op basis veertien botanicals, waaronder; jeneverbes, moerasspirea, grapefruit, anijszaad, vanille en citroen. De Gin is fris en zacht van smaak en is heerlijk in de mix met Fever Tree Indian Tonic of 1724 Tonic. Probeer ook een schijfje komkommer erbij.

Inhoud
1ltr
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
47,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Het ginmerk Oxley is in 2002 opgericht door Oxley Spirits Company. Sindsdien waren ze opzoek naar het juiste recept naar wens. In tegenstelling tot de traditionele distillatieprocessen van Gin slaat Oxley een andere weg in. Zo distilleren zij koud door middel van een gecreërd vacuüm. Ze zijn van mening dat de smaken op deze manier beter behouden blijven. Na jaren van experimenteren werd het resultaat in 2009 eindelijk gelanceerd. Tegenwoordig maakt Oxley Spirits Company deel uit van de Bacardi groep.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel