New Amsterdam Vodka 70cl - online kopen

New Amsterdam Vodka 70cl

New Amsterdam Vodka 70cl - online kopen

16,95

New Amsterdam Vodka is een vijfvoudige gedistilleerde vodka, waarvoor enkel de beste granen worden gebruikt. De vodka wordt driemaal gefilterd alvorens deze wordt gebotteld. Door de zachte smaak is dit een ideale vodka om te gebruiken in cocktails, maar uiteraard kan deze ook puur (met ijs) worden genuttigd.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Vodka
Land
Amerika
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Vodka is hedendaags zéér populair, waarbij namen als Smirnoff, Absolut en Eristoff bij vele bekend zullen zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa.   Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. De gebruikte productiemethoden en ingrediënten zijn van invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Vodka's met smaakvolle tonen uit fruit, specerijen of kruiden.

New Amsterdam is een Amerikaanse producent die zich richt op het vodka en gin segment. New York het voormalig New Amsterdam is de inspiratie geweest voor deze merknaam. De roots van de fabrikant ligt in Piëmonte, Italië. De broers Ernest & Julio Gallo vertrokken naar Californië om daar hun geluk te beproeven in hun eigen wijngaarden en topwijnen. Sinds enkele jaren begeven ze zich ook op de markt van distillaten, de vodka's en gin's worden gevoerd onder de merknaam New Amsterdam en worden in de eigen distilleerderij geproduceerd.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel