Mulderbosch Steen op Hout 75cl - online kopen

Mulderbosch Steen op Hout 75cl

Mulderbosch Steen op Hout 75cl - online kopen

10,95

Mulderbosch Steen op Hout heeft een sterke geur van guave, citroenschil en rijpe peer, ondersteund door kamperfoelie. Mulderbosch Steen op Hout is een frisse, fruitige wijn welke heerlijk combineert met frisse gerechten zoals een salade met gegrilde tonijn.

Inhoud
75cl
Categorie
Wit
Land
Zuid-Afrika
Druif
Chenin Blanc
Merk
Sluiting
Schroefdop
Smaak
Droog, Vol & Rond
Alcoholpercentage
13,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Witte wijn wordt gemaakt op basis van het sap van druiven. De gebruikte druiven kunnen zowel wit als blauw zijn. Het sap van deze druiven is blank, waardoor de wijn deze kleur heeft. Bekende witte wijnsoorten zijn de Chardonnay, Pinot Grigio en Sauvignon Blanc.   Bij witte wijn zijn de variaties in smaak afhankelijk van het gebruikte druivenras, de wijnstreek en de manier van rijpen. Chardonnay is een van de bekendste druifsoorten. Over het algemeen is Chardonnay vol en stevig van smaak. Pinot Grigio staat bekend als wijn met een rijke smaak, Sauvignon Blanc is veelal fris en fruitig.   Wijn is ideaal bij verschillende maaltijden. Welke wijn het best aansluit op een bepaald gerecht is afhankelijk per persoon. Probeer bijvoorbeeld eens een droge wijn bij een licht verteerbare maaltijd, zoals een salade of vis. Als de vis bijvoorbeeld geserveerd wordt met een romige saus dan is een Chardonnay wellicht een beter optie.

De wijngaarden van Mulderbosch zijn gelegen in de heuvels van Stellenbosch, net buiten Stellenbosch zelf, en mag zich wereldwijd tot één van de meest bekende en prestieuze wijnproducenten van Zuid-Afrika scharen. De missen van Mulderbosch is om het unieke erfgoed, landschap en de biodiversiteit van Zuid-Afrika te behouden. Hetgeen weerklinkt in haar ecologisch verantwoordelijke manier van werken, waardoor haar filosofie, één met de natuur, net zo wordt gewaardeerd als de kwaliteit van de geproduceerde wijnen.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel