Mulata 5anos Anejo 70cl - online kopen

Mulata 5anos Anejo 70cl

Mulata 5anos Anejo 70cl - online kopen

13,50 Max. 1 per order

Mulata 5anos Anejo komt oorspronkelijk uit Cuba. De rum combineert zoete smaken met die van kruidige invloeden. Denk hierbij aan karamel, chocolade, vanille en kaneel. De rum ontleent zich goed om puur gedronken te worden, in de mix of als onderdeel van een cocktail.

Inhoud
70cl
Categorie
Dark Rum
Merk
Land
Cuba
Leeftijd
5
Alcoholpercentage
38,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Dark Rum is het hart van de rum historie en staat bekend om de de zoete, volle en krachtige smaken. Tonen van karamel, chocolade en fruit zijn in veel Dark Rums terug te vinden.   Dark Rum is uitermate geschikt om puur te worden genuttigd, door inbreng van complexe en krachtige smaken. Laat je verassen door het grote aanbod en ga op een ontdekkingstocht langs de diverse soorten.

Slechts 20 jaar oud, maar Ron Mulata is de meest populaire en best verkochte rum van zijn thuisland Cuba, een rumland bij uitstek. Mulata wordt geproduceerd door Tecnoazucar, voor de productie wordt acquavite gebruikt, afkomstig van de beste Cubaanse suikerrietstroop. De rum rijpt op Amerikaanse eikenhouten vaten waardoor Mulata een uniek boeket krijgt en een lichte smaak.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel