Miodula Honey Vodka 70cl - online kopen

Miodula Honey Vodka 70cl

Miodula Honey Vodka 70cl - online kopen

27,50 Max. 1 per order

Miodula Honey Vodka kenmerkt zich door de zoete honing tonen. Heerlijk om puur te drinken, door een cocktail of in de mix.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Flavoured Vodka
Land
Polen
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Flavoured Vodka heeft sterk gewonnen aan populariteit. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en bijzonder aanbod met vele fruitige en kruidige smaken.   In een ver verleden, zo rond de 15 eeuw, werd er al Vodka geproduceerd. Toen bestonden er nog geen productiemethoden, zoals wij dit vandaag de dag kennen. Doordat de Vodka niet gezuiverd kon worden werden kruiden en specerijen toegevoegd om de smaak te verbeteren. Toen is dus de Flavoured Vodka trend eigenlijk al in ingezet. Met de productiemethoden die hedendaags in gebruik zijn, is Flavoured Vodka geperfectioneerd tot een verfijnde en bijzondere aanvulling op het Vodka aanbod.

Miodula is een Pools merk van honinglikeur met vodka als basis. Het is gebaseerd op een recept uit 1772 en het is het Poolse antwoord op de fine cognac. Elk jaar worden er slechts 4000 flessen gebotteld en hiervan gaan er ook nog eens 500 naar de president van Polen, die deze gebruikt als presidentiële gift.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel