Malibu Red 70cl - online kopen

Malibu Red 70cl

Malibu Red 70cl - online kopen

€11,95 9,95

Malibu Red is een mix van de bekende Malibu rum en Olmeca tequila. De unieke smaak van Malibu Rum komt tot stand door de beste rietsuikers van Barbados te verwerken tot verfijnde rum en deze te verrijken met natuurlijke kokosaroma's en pure rietsuiker. De Olmeca tequila geeft deze bekende smaak een flinke bite. Dit is ook terug te zien in het hogere alcoholpercentage dan de standaard variant.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Flavoured Rum
Land
Barbados
Alcoholpercentage
35,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Rum staat sinds jaar en dag bekend om de grote diversiteit en Flavoured Rum is hier een goed voorbeeld van. Het aanbod is breed met veelal invloeden uit vanille en (tropisch) fruit.   Flavoured rum is zeer toegankelijk van smaak en komt goed van pas bij het maken van mixdrankjes. Ook kan met Flavoured Rum een exotische smaak worden toegevoegd aan een cocktail. Ontdek en geniet.

Malibu, de tropische verrassing uit Barbados bestaat al sinds het midden van de 17e eeuw, alvorens het in 1893 door de West Indies Rum Distillery als merk werd geregistreerd. Aanvankelijk mengde de inwoners van Barbados de suikerriet melasse met kokos melange en distribueerde men de Malibu Rum uitsluitend in het Caribisch gebied. Echter werd de zoetige, kokosachtige smaak zo lekker gevonden dat de Malibu rum zich, door toedoen van de 12Island Shipping Company, razendsnel over de gehele wereld verspreidde. Sindsdien is Malibu Rum uitgegroeid tot een internationaal succesvol merk, met als nummer 1 de Malibu Caribbean Rum met kokossmaak.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel