Malecon 12anos 70cl - online kopen

Malecon 12anos 70cl - online kopen

27,50

Malecon 12anos, afkomstig uit Panama, betreft een premium rum welke tenminste twaalf jaar heeft gerijpt op eiken vaten. Het aroma is verassend fijn met tonen van fruit, vanille en eiken. De zachte smaken zorgen ervoor dat deze Malecon gemakkelijk puur (met ijs) kan worden gedronken.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Dark Rum
Land
Panama
Leeftijd
12
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Dark Rum is het hart van de rum historie en staat bekend om de de zoete, volle en krachtige smaken. Tonen van karamel, chocolade en fruit zijn in veel Dark Rums terug te vinden.   Dark Rum is uitermate geschikt om puur te worden genuttigd, door inbreng van complexe en krachtige smaken. Laat je verassen door het grote aanbod en ga op een ontdekkingstocht langs de diverse soorten.

Dit merk dankt zijn bestaan aan de afscheiding van Panama met Colombia in 1903. De Spaanse immigrant José Varelo Bianco richtte in Pese de eerste suikerfabriek van de Republiek Panama op. José had twee zonen en die kwamen in 1936 op het idee om rum te gaan produceren onder de merknaam Abuela. De firma Carribean Spirits is een afsplitsing en produceert het merk Malecon.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel