Legend of Kremlin Vodka 70cl - online kopen

Legend of Kremlin Vodka 70cl

Legend of Kremlin Vodka 70cl - online kopen

34,95

De geschiedenis van dit merk gaat terug tot 1430. De vodka werd ontdekt in het Chudov Klooster in Moskou, waar het huidige Kremlin is gevestigd.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Premium Vodka
Land
Rusland
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Premium Vodka wordt geproduceerd door hedendaagse grote namen die een belangrijke positie in de markt hebben ingenomen. Denk hierbij aan Grey Goose, Ciroc en Belvedere.   Premium Vodka's omvat een groot aantal merken wat heeft bij gedragen aan de stijgende populariteit van deze drank. Dit zijn veelal luxe merken, met een bekende naam. Dit zijn ook Vodka's die zéér populair zijn in het uitgaansleven.

Legend of Kremlin wordt geproduceerd in Kaliningrad. De legende gaat dat in de 15e eeuw, een monnik genaamd Isidor, de eerste Russische vodka produceerde in het Chodovklooster, op de plek waar nu het Kremlin is. Dit is ook als bewijs aangevoerd in een internationale arbitragezaak om aan te tonen dat de oorsprong van vodka in Rusland ligt. Legend of Kremlin brengt je terug naar de wieg van tradities van Russische vodka, gemaakt volgens origineel traditioneel recept.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel