La Cofradia Anejo 70cl

La Cofradia Anejo 70cl

La Cofradia Anejo 70cl

29,95
Max. 1 per klant

La Cofradia Anejo is een dubbel gedistilleerde tequila, welke minimaal gedurende een periode van 1 jaar rijpt.

Let op! Dit artikel neemt 2 plekken in de doos in beslag

(0 Reviews)
Inhoud
70cl
Categorie
Tequila
Land
Mexico
Merk
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Tequila is een sterke drank afkomstig uit Mexico die wordt vervaardigd op basis van Agave Tequilana, ook wel blauwe agave genoemd. Dit distillaat wint gestaag aan populariteit, waarbij steeds meer nieuwe varianten de markt bereiken. Vele varianten van dé grootste Mexicaanse trots zijn dan ook terug te vinden in ons assortiment, zoals de populaire Don Julio of Patron Tequila. Koop uw favoriete drank online tegen een lage prijs bij DrankDozijn.  

Tequila kopen doet u online bij DrankDozijn


Wist u dat de naam 'Tequila' is vastgelegd als handelsmerk? Dit betekent dat enkel Mezcal (drank op basis van agave) uit de Santiago de Tequila streek de naam Tequila mag dragen. Verder moet minstens 51% agavesap gebruikt worden tijdens het productieproces. Dergelijke regels zijn opgesteld om de naam van het distillaat hoog te houden alsook de kwaliteit te waarborgen.  
Wanneer u op zoek bent naar een Tequila aanbieding dan zit u goed bij DrankDozijn, wij werken altijd met vaste lage prijzen. Ontdek ons assortiment en kies uw favoriet op basis van het merk, de prijs of de soort.