Kauffman Soft 70cl - online kopen

Kauffman Soft 70cl - online kopen

37,95 Max. 1 per order

Kauffman Soft betreft een zijdezachte vodka in een unieke fles. De vodka wordt maarliefst veertien keer gedistilleerd en tweemaal gefilterd. Dit zorgt voor zachte en elegante smaken. Kauffman is erg geliefd onder de vodka liefhebbers.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Vodka
Land
Rusland
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Vodka is hedendaags zéér populair, waarbij namen als Smirnoff, Absolut en Eristoff bij vele bekend zullen zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa.   Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. De gebruikte productiemethoden en ingrediënten zijn van invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Vodka's met smaakvolle tonen uit fruit, specerijen of kruiden.

Het merk Kauffman is in 2000 opgericht door Dr. Mark Kauffman en produceert zijn vodka's slechts in kleine oplages van alleen de beste tarwes. Indien de tarwe niet van kwaliteit is die hij voor ogen heeft distilleren ze niets. Zo waarborgt hij de optimale kwaliteit van de vodka. Bij het productieproces wordt het distillaat 14 keer gedistilleerd en tweemaal gefilterd. Elk jaar worden minder dan 20.000 flessen afgevuld om zo de exclusiviteit te behouden en is om die reden slechts in selectieve regio's beschikbaar.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel