Jack Daniels Winter Jack 70cl - online kopen

€13,50 Max. 1 per order

Jack Daniels Winter Jack is een seizoensgebonden mix van appelcider likeur, Jack Daniels No.7 Tennessee Whiskey en winterse specerijen. Het is gebaseerd op een orgineel familierecept en kan het beste warm gedronken worden. Jack Daniels Winter Jack doet denken aan appeltaart met een aroma van warme appelcider, sinaasappelschil, kaneel, kruidnagel en Jack Daniels Tennessee Whiskey.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Fruitig & Kruidig
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
t/m 39,99
Merk
Land
Amerika
Categorie
Tennessee Whiskey
Kenmerk
Tennessee
Kleur
Gebroken goud
Geur
Zacht, appel, kaneel, kruiden
Smaak
Zacht, zoet, appel, vanille
Verpakking
Geen
Alcoholpercentage
15,00 %
Status
Beperkt leverbaar

 

De Tennessee whisky is eigenlijk een bourbon, alleen wordt deze variant voor rijping door ahornhoustkool gefilter en mag deze uitsluitend in de staat Tennessee worden geproduceerd.

Ierse immigranten die de oversteek maakte naar Amerika, hebben de kunst van het whiskey maken met zich meegenomen. In Amerika wordt whisky gemaakt op zowel maïs basis, evenals op rogge basis. Het bekendste uit Amerika is de bourbon, welke uit minimaal 51% maïs moet bestaan.

Jack Daniels is door de jaren heen misschien wel het boegbeeld geworden voor Amerikaanse Whiskey. Deze wordt gekenmerkt door zoete, rokerige en geroosterde toetsen, hetgeen wordt verkregen door de speciale wijzen van productie die de whiskey uit Tennessee onderscheidt van bourbons. Voordat de jonge whiskey op vat wordt gezet wordt deze gefilterd door een tot 3 meter dikke laag van ahornhoutskool. De oprichter Jack Daniel stookte al whiskey vanaf zijn 14e. In 1866 richtte hij zijn eigen distilleerderij op, genaamd, The Hollow gelegen in Cave Spring nabij Lynchburg.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel