Ivan the Terrible Vodka 70cl - online kopen

Ivan the Terrible Vodka 70cl

Ivan the Terrible Vodka 70cl - online kopen

33,50

Ivan the Terrible Vodka is geinspireerd op het verhaal van de gelijknamige Russische Tsaar. De vodka heeft een soepele smaak en delicate finish. Heerlijk om te drinken met ijs of in cocktails.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Vodka
Land
Rusland
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Vodka is hedendaags zéér populair, waarbij namen als Smirnoff, Absolut en Eristoff bij vele bekend zullen zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa.   Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. De gebruikte productiemethoden en ingrediënten zijn van invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Vodka's met smaakvolle tonen uit fruit, specerijen of kruiden.

Ivan The Terrible is een typisch Russische luxe vodka, gemaakt volgens een 16e eeuws recept in de unieke Osobaya stijl. In tegenstelling tot gewone vodka is dit noch een duidelijk mengsel van water en drank, noch een gearomatiseerde vodka. Een elegant karakter en een gladde afwerking, ultieme zuiverheid en kater vrije eigenschappen. Ivan The Terrible kan in tegenstelling tot andere vodka's, prima genuttigd worden bij kamertemperatuur, zoals cognac.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel