Ish London Dry Gin 70cl - online kopen

Ish London Dry Gin 70cl

Ish London Dry Gin 70cl - online kopen

29,95

Ish is een premium gin en staat voor Irresistible Scandalous Hallmark. Het is een echte traditionele London Dry Gin die vijf keer is gedistilleerd met een extra dosis jeneverbes in het centrum van Londen. Voor een goede Gin and Tonic kunt u deze gin het beste mengen met 1724 Tonic Water.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
41,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Het moderne Ish keert terug naar een traditionele London Dry stijl van gin, maar met een twist; een extra impuls van jeneverbes. Een perfect uitgebalanceerd recept dat een karakteritieke smaak biedt, zonder toegevoegde botanicals of smaken; de Renaissance van een zeer Brit-ishe gin, gemaakt voor de echte gin & tonics en Dry Martini.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel