Ish Limed Gin 70cl - online kopen

Ish Limed Gin 70cl

Ish Limed Gin 70cl - online kopen

28,50

Ish Limed Gin heeft een aroma met heerlijke tonen van jeneverbes en citrus. De smaak begint licht pittig: hints van koriander en warm brood gaan snel over naar (scherpe) jeneverbes. Hierna volgen frisse tonen; citrus en limoen en tot slot wat kruiden. De smaken vloeien goed in elkaar over. Mix de Gin met een premium tonic om nieuwe smaken te ontdekken. Denk hierbij aan kruiden zoals kaneel en nootmuskaat.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Het moderne Ish keert terug naar een traditionele London Dry stijl van gin, maar met een twist; een extra impuls van jeneverbes. Een perfect uitgebalanceerd recept dat een karakteritieke smaak biedt, zonder toegevoegde botanicals of smaken; de Renaissance van een zeer Brit-ishe gin, gemaakt voor de echte gin & tonics en Dry Martini.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel