Havana Club Anejo Reserva 70cl - online kopen

Havana Club Anejo Reserva 70cl

Havana Club Anejo Reserva 70cl - online kopen

21,95 Max. 1 per order

Havana Club Anejo Reserva is een subtiele mix van diversen gerijpte rums. Havana Club Anejo Reserva is zacht van smaak en kan puur met ijs of in de mix gedronken worden.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
Gold Rum
Land
Cuba
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Gold Rum staat over het algemeen bekend om de zachte en complexe smaken. Door grote diversiteit in het aanbod en afkomst is er héél veel te ontdekken.   Gold Rum omvat smaakstijlen die uiteenlopen van licht en zacht naar rijk en zéér uitgesproken. Veelal dankt de rum enkele van de smaaknotities aan de rijping op ex-bourbon vaten. Gold Rum is ideaal om puur gedronken te worden, maar kan ook in de mix worden gebruikt.

Havana Club, "el Ron de Cuba", wordt geproduceerd in Santa Cruz del Norte, in Cuba. Sinds de Cubaanse Revolutie is het bedrijf eigendom geworden van de Cubaanse overheid. Havana Club is dan ook de meest verkochte rum op het eiland. Het merk, welke een turbulente historie heeft gekend, straalt het echte, authentieke Cuba uit. In Havana Club proeft men dan ook de passie, energie en spontaniteit zoals deze alleen op Cuba te vinden is.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel