Haswell London Dry Gin 70cl - online kopen

Haswell London Dry Gin 70cl

Haswell London Dry Gin 70cl - online kopen

19,95

Haswell London Dry Gin is vernoemd naar de ontwikkelaar van deze gin, Julian Haswell. Deze gin staat bekend om de frisse smaak, lichte kruidigheid en het citrus aroma. Enkele van de toegevoegde botanicals zijn; jeneverbessen, koriander, engelwortel en de schillen van zowel citroen als sinaasappel.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
47,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Het merk Haswell is een creatie van Julian Haswell, voormalig Managing Director van Old Saint Andrews Ltd ( een gerenommeerd whisky bedrijf) van 2002 tot 2007. In 2007 besloot hij om zijn eigen bedrijf op te richten, Rainbow Chaser Ltd en lanceerde hij zijn eigen gin, Haswell in juni 2011.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel