Grolsch Beugel XL 150cl - online kopen

Grolsch Beugel XL 150cl

Grolsch Beugel XL 150cl - online kopen

€8,50 7,50

Grolsch Premium Pilsner betekent genieten van stevig goudblond bier met een volle smaak. Gebrouwen volgens een meer dan 300 jaar oude traditie. Nog altijd gebruikt Grolsch de klassieke methode van lage gisting, met zorg geselecteerde grondstoffen en een natuurlijke rijping.

Let op! Dit artikel neemt 2 plekken in de doos in beslag

Inhoud
150cl
Categorie
Pilsner
Land
Nederland
Merk
Brouwerij
Grolsche Bierbrouwerij
Gisting
Lage gisting
Alcoholpercentage
5,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Pilsner is ondergistend bier en bekend om zijn goudgele kleuren. Het overgrote deel aan bier wat in Nederland wordt gedronken is Pils.  Pils wordt gebrouwen op basis van mout, water, gist en hop. De naam stamt af van de Tsjechische stad Pilzen, waar het eerste Pils is gebrouwen. Hedendaagse smaken staan veelal bekend als toegankelijk en niet heel sterk. Dit zorgt ervoor dat Pils toegankelijk is voor een zeer groot publiek.

De historie van Grolsch gaat terug tot in 1615. In dit jaar begon begon Willem Neerfeldt een kleine brouwerij in het toenmalige Grolle, het huidige Groenlo. Na een rijke geschiedenis heeft Grolsch de brouwerij in Groenlo verlaten en is in 2004 verplaatst naar Enschede. Grolsch richt zich op het premium segment en slaat met zijn veelvuldig gebruikte slogan terug naar de kwaliteit die Grolsch eigen is: "Grolsch, vakmanschap is meesterschap".

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel