Granit Bavarian Gin 70cl - online kopen

Granit Bavarian Gin 70cl

Granit Bavarian Gin 70cl - online kopen

29,50 Max. 1 per order

Granit Bavarian Gin wordt voordat het wordt gefilterd enkele maanden in aardewerken potten gerijpt. Het filterproces vindt volgens een weinig gebruikte methode plaats, namelijk door verschillende formaten van brokken graniet. Vandaar ook de naam 'Granit'.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Land
Duitsland
Merk
Smaak
Kruidig & Krachtig
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
42,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Granit Gin wordt gemaakt in de Beierse distilleerderij Penninger. Gebruikmakend van meer dan 100 jaar ervaring en van natuurlijke kruiden en specerijen uit de Beierse bossen is Granit gecreëerd. Klassieke gin kruiden in combinatie met Beiserse, zoals melisse en gentiaanwortel, geven Granit zijn kenmerkende smaak. De naam is ontleend aan de "oxy-Esterator", een in 1960 handgemaakte ketel gevuld met graniet, waarover de drank wordt gefilterd.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel