Gouden Carolus Fado Vivo 2015 2nd Anniversary Edition 50cl - online kopen

Gouden Carolus Fado Vivo 2015 2nd Anniversary Edition 50cl - online kopen

49,50 Max. 2 per order

Fado Vivo 2015 2nd Anniversary Edition is een ruby-red achtige whisky die de sterke graansmaak combineert met hints van zachte, warme portwijn, rijp fruit, kaneel en honing.

Let op! Dit artikel neemt 2 plekken in de doos in beslag

Inhoud
50cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
25 tot 50
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended Malt
Land
BelgiŽ
Leeftijd
5
Verpakking
Doosje/giftpack
Alcoholpercentage
46,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Een Blended Malt, ookwel Vatted Malt genoemd, is het vermengen van twee of meerdere Single Malt whiskies in één eindproduct. Op deze manier kunnen Single Malts, afkomstig van verschillende distilleerderijen uit Schotland samengevoegd worden.  Het grote verschil tussen een Blended Malt en een Single Malt is het wel of niet mogen gebruiken van Single Malt whisky van verschillende distilleerderijen. Bij een Blended Malt mag dit wel, bij een Single Malt mag dit niet .

Ondanks dat België voornamelijk geroemd wordt om de (speciaal)bieren, wordt er ook voortreffelijke whisky geproduceerd. De whisky van Gouden Carolus is hier een mooi voorbeeld van. De hoeveelheid  De hoeveelheid whisky die in België geproduceerd wordt is nog niet bijzonder groot, maar de Belgische producenten hebben wel laten zien dat zij oog voor kwaliteit hebben, evenals een zeer goede smaak.

Gouden Carolus whisky wordt geproduceerd door Stokerij de Molenberg uit België. De familietraditie wordt van generatie op generatie doorgegeven. Stokerij de Molenberg is de eerste distilleerderij in België waar whisky in Pot Stills wordt geproduceerd.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel