Forest Dry Gin Spring 50cl - online kopen

Forest Dry Gin Spring 50cl

Forest Dry Gin Spring 50cl - online kopen

39,95

Forest Dry Gin Spring is een gin op basis van botanicals en fruit dat afzonderlijk gekweekt en gedestilleerd wordt. De smaak is erg floraal, met invloeden van lenterozen en daarnaast een intense frisheid afkomstig van de citrusvruchten. Serveertip: meng de Forest Dry Gin Spring met een premium tonic en voeg ijsblokjes, eetbare rozenblaadjes en een framboos toe als garnerning.

Inhoud
50cl
Subgroep
Gin
Land
Belgie
Merk
Smaak
Floraal & Fleurig
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
42,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Forest Gin is een onderdeel van Forest Spirits. Het bedrijf lanceerde 4 verschillende gins, gebaseerd op de seizoenen. Een unieke combinatie van jeneverbes en lokaal gevonden ingrediënten creëert een soort eigenzinnige Antwerpse terroir. Alles gebeurt te Emblem, bij Antwerpen. Zowel het vergaren van de botanicals als bergamot, koriander, angelica, peren, appelen, lavendel, maar ook de destillatie van de graanalcohol zelf. Forest Spirits maakt de graanalcohol zelf die ze 4 maal destilleren. Een leuk en handig gadget is ook het etiket op de achterkant van de fles. Wanneer je over de afbeelding van de boom krabt, ruik je het aroma van de gin.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel