Elements 8 Platinum 70cl - online kopen

Elements 8 Platinum 70cl

Elements 8 Platinum 70cl - online kopen

28,95 Max. 1 per order

Elements 8 Platinum rijpt minimaal vier jaar op bourbon vaten. Het betreft een blend van meer dan 10 verschillende soorten rum. De smaak bevat tonen van romige kokos, noga en kruiden.

Inhoud
70cl
Merk
Categorie
White Rum
Land
St. Lucia
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

White rum omvat de veelal jongste rum distillaten wanneer gekeken wordt naar de hiërarchische ladder. Wellicht het bekendste voorbeeld van witte rum is Bacardi Carta Blanca.   Witte rum wordt veelal gebruikt in de mix of als onderdeel van een cocktail. Dit komt doordat de rumsmaak van het overgrote deel aan witte rum, in vergelijking met donkere rum, minder complex is. Dit zorgt ervoor dat de smaken zeer toegankelijk zijn en gemakkelijk gebruikt kan worden in de mix of in cocktails. Echter is het puur nuttigen van de rum vaak ook een ervaring die de moeite waard is.

De Element Eight Rum Company werd in 2006 gelanceerd tijdens de London Bar Show. Het is een brutaal en innovatief bedrijf met een passie voor productie van mooie handgemaakte rum. In het bezit van een eigentijdse en unieke visie op de premium rum categorie, single- minded om een product te maken op basis van integrale elementen. Elements Eight is een uitnodiging om eens te proeven van super premium rum en wordt gepresenteerd in een eigentijdse verpakking, ontworpen om de elementen die gebruikt zijn bij de vervaardiging, te laten zien.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel