Delas Frères Viognier 75cl - online kopen

Delas Frères Viognier 75cl

Delas Frères Viognier 75cl - online kopen

7,95

Delas Frères is een familiebedrijf dat is opgericht in 1835 in de Noordelijke Rhone vallei. Reeds eind 19e eeuw ontving Delas Frères diverse awards in internationale competities. Delas Frères Viognier is zacht van smaak met geuren van abrikoos, perzik, exotisch fruit en citrus.

Inhoud
75cl
Categorie
Wit
Land
Frankrijk
Druif
Viognier
Merk
Sluiting
Kurk
Smaak
Droog, Fris & Fruitig
Alcoholpercentage
13,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Witte wijn wordt gemaakt op basis van het sap van druiven. De gebruikte druiven kunnen zowel wit als blauw zijn. Het sap van deze druiven is blank, waardoor de wijn deze kleur heeft. Bekende witte wijnsoorten zijn de Chardonnay, Pinot Grigio en Sauvignon Blanc.   Bij witte wijn zijn de variaties in smaak afhankelijk van het gebruikte druivenras, de wijnstreek en de manier van rijpen. Chardonnay is een van de bekendste druifsoorten. Over het algemeen is Chardonnay vol en stevig van smaak. Pinot Grigio staat bekend als wijn met een rijke smaak, Sauvignon Blanc is veelal fris en fruitig.   Wijn is ideaal bij verschillende maaltijden. Welke wijn het best aansluit op een bepaald gerecht is afhankelijk per persoon. Probeer bijvoorbeeld eens een droge wijn bij een licht verteerbare maaltijd, zoals een salade of vis. Als de vis bijvoorbeeld geserveerd wordt met een romige saus dan is een Chardonnay wellicht een beter optie.

Delas Frères, het verhaal van de renaissance en wederopstading. Het wijnhuis maakt in 1835 furore door zijn grootse wijnen. Echter verliest het wijnhuis, gelegen in de Rhône vallei, deze in de loop der jaren, maar herpakt zich in 1996. In dit jaar heeft Delas Frères haar glorie en passie, die heeft bijgedragen aan haar grootsheid herwonnen. Een speciaal ontworpen wijnmakerij en volledige herstructurering van de kelders behoren tot de belangrijkste elementen die Delas Frères een nieuwe kwaliteitsimpuls hebben gegeven.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel