De Silver Rum 70cl - online kopen

De Silver Rum 70cl

De Silver Rum 70cl - online kopen

18,95 Max. 1 per order

DeSilver rum wordt gedistilleerd op het Caribische Eiland St. Barth. De naam verwijst naar Captain DeSilver, een 'piraat' uit de 17e eeuw.

Inhoud
70cl
Categorie
White Rum
Merk
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

White rum omvat de veelal jongste rum distillaten wanneer gekeken wordt naar de hiërarchische ladder. Wellicht het bekendste voorbeeld van witte rum is Bacardi Carta Blanca.   Witte rum wordt veelal gebruikt in de mix of als onderdeel van een cocktail. Dit komt doordat de rumsmaak van het overgrote deel aan witte rum, in vergelijking met donkere rum, minder complex is. Dit zorgt ervoor dat de smaken zeer toegankelijk zijn en gemakkelijk gebruikt kan worden in de mix of in cocktails. Echter is het puur nuttigen van de rum vaak ook een ervaring die de moeite waard is.

DeSilver Rum komt van het Caribische eiland St. Barth. De naam verwijst naar Captain DeSilver, een 'piraat' uit de 17e eeuw. De legende wil dat hij een zilveren zwaard had en daar zo behendig mee was dat hij "DeSilver" werd genoemd. Hij was sterk, snel en vitaal en dat zou komen door een geheime kruidendrank waarvan alleen hij het recept kende. Hij mixte Caribische rum met deze geheime mix en liet het mengsel rijpen in een grot. Dat elixer zou het geheim van zijn succesvolle leven zijn. DeSilver Rum wordt niet gedistilleerd op het eiland zelf. De rum komt van Guadeloupe, alleen de kruiden en specerijen komen van St. Barth.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel