Darnley's View Gin 70cl - online kopen

Darnley's View Gin 70cl

Darnley's View Gin 70cl - online kopen

22,50

Darnley's View Gin kenmerkt zich door een soepele en overheelijke smaak. Veel kruidige invloeden met duidelijk herkenbare jeneverbes en vlierbloesem.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Zoet & Zacht
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Darnley's View is een product van Wemyss Family Products. Met gerenommeerde expertise van de productie van wijnen en gedistilleerde dranken, is de gin ontwikkeld op basis van een familierecept. De gin is ontwikkeld met in gedachte het moment in 1565 waarin Mary, Queen van Schotland haar oog laat vallen op Lord Darnley, door een raam aan binnenplaats van Wemyys Castle. De twee trouwen later en krijgen een zoon, die later de tronen van Engeland en Schotland zal verenigen als James de 6e en 1ste. Men denkt graag aan Darnley's zoon, die een hereniging tot stand bracht op Wemyss Castle, als symbool voor het verlangen om het beste van Engeland en Schotland op distillatiegebied te combineren, en om zo een unieke gin te creëren.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel